Головна Новини Суспільство Війна з Росією Екс-командувач НАТО назвав мету ЗСУ, поразка якої завдасть величезного удару Кремлю
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-командувач НАТО назвав мету ЗСУ, поразка якої завдасть величезного удару Кремлю

Бридлав зазначив, що удару по мосту можна завдати з використанням нещодавно поставлених Україні ракет Harpoon.

8 липня 2022, 17:04 comments1127
Поділіться публікацією:

Українська армія може завдати величезного удару по Кремлю, за здатністю вести свою агресію в Україні, якщо завдасть прицільного удару мостом через Керченську протоку, що з'єднує материкову частину Росії з анексованим Кримом. Як повідомляє портал "Коментарі", з таким закликом виступив екс-командувач НАТО, генерал Філіп Брідлав, пише рейтингове видання "The Times".

Екс-командувач НАТО назвав мету ЗСУ, поразка якої завдасть величезного удару Кремлю

Генерал Філіп Брідлав. Фото: із відкритих джерел

Бридлав зазначив, що з ударом по Кримському мосту Україна не повинна мати проблем, тому що Київ уже отримав від союзників ракет Harpoon. Дальність їхнього польоту відмінно дозволяє атакувати таку ворожу мету.

При цьому екс-командувач НАТО уточнив, що Україна має повне право завдати такого удару мостом, адже Росія веде проти України повномасштабну війну.                                                                                                              

Керченський міст Філіп Брідлав назвав законною метою. Бридлав зробив заяву про допустимість удару по Керченському мосту після того, як стало відомо, що 8 липня російські війська вдарили по Краматорську, внаслідок чого одна людина загинула та ще 10 отримали поранення.

Зазначимо, Брідлав був одним із тих високопоставлених військовослужбовців США, які ще в травні просували тезу про те, що союзники України мають зробити все для того, щоб Київ отримав якнайбільше західного озброєння та в максимально стислий термін.

Читайте також на порталі "Коментарі" — куди тепер поверне фронт: експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню озвучили прогноз – де тепер найгарячіше, куди битиме Росія.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини