Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ знищили артилерійський склад росіян на півдні України: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили артилерійський склад росіян на півдні України: подробиці

ЗСУ дають гідну відсіч російським загарбникам

20 липня 2022, 16:15
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Обстановка на півдні України складна, динамічна, але контрольована. Про це повідомляє Оперативне командування "Південь" на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ знищили артилерійський склад росіян на півдні України: подробиці

ЗСУ

"Ворог намагається втриматися на рубежах оборони, які попередньо облаштував та продовжує зміцнювати", — інформує ОК "Південь".

Противник продовжує обстрілювати мирні населені пункти України.

У свою чергу, українські ракетно-артилерійські підрозділи продовжують завдавати ударів по позиціях окупантів. Лише за цю ніч нашим воїнам вдалося знищити:

• 11 окупантів;

• одну гаубицю "Мста-Б" із тягачом;

• польовий артилерійський склад у районі Дослідного у Херсонській області.

Остаточні втрати супротивника уточнюються.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що "Спецоперація йде за планом": на базі росіян в Енергодарі сильні вибухи (ФОТО). Її одна база російських окупантів злетіла у повітря. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що нардеп назвав прізвища топ-політиків , яким готові вручити підозри у держзраді. Контррозвідка спрацювала дуже професійно. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що ж не тільки Донбас : у МЗС Росії вперше назвали області, які хочуть окупувати. Росія Хоче приєднати до своєї території не лише так звані "ДНР" та "ЛНР", а й Херсонську, а також Запорізьку області.

Також "Коментарі" поінформували про те, що українські десантники розгромили російську артилерію (ВІДЕО). Захисники України знищили дві 152 мм дивізійні самохідні гаубиці 2С19 "Мста-С".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини