Головна Новини Суспільство Війна з Росією "ЗСУ змусили окупантів тікати": оперативна ситуація на Донбасі - Генштаб
commentss НОВИНИ Всі новини

"ЗСУ змусили окупантів тікати": оперативна ситуація на Донбасі - Генштаб

ЗСУ дають гідну відсіч російським загарбникам

26 липня 2022, 18:53
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про оперативну обстановку на Краматорському та Бахмутському напрямках станом на вечір 26 липня. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

"ЗСУ змусили окупантів тікати": оперативна ситуація на Донбасі - Генштаб

ЗСУ

Як інформує Генштаб ЗСУ, на Краматорському напрямку зафіксовано артилерійські обстріли поблизу Райгородка, Закотного, Серебрянки, Верхньокам'янського, Виїмки, Переїзного та Білогорівки. Ворог завдав авіаудару у Григорівки.

"Безуспішно намагався розвідати позиції Сил оборони у Верхньокам'янському районі. Спробу окупантів покращити тактичне становище в районі Івано-Даріївки українські воїни успішно відбили і змусили ворога втекти", — Генштаб ЗСУ.

На Бахмутському напрямку противник обстріляв військову та цивільну інфраструктуру в районах Берестового, Соледара, Покровського, Веселої Долини, Вершини, Кодеми, Майорська та Торецька. Цинічно завдав авіаційних ударів безпосередньо по населених пунктах Покровське та Новолуганське.

"Ворожі спроби штурмів у районах Берестового, Соледара та Семигір'я наші захисники успішно відбили. Ідуть бої зі штурмовою групою в районі Покровського", — Генштаб ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що Газманов уже поплатився за підтримку Путіна : під роздачу потрапила також родина артиста. 71-річний співак на заході кар'єри зробив усе, щоб наблизити своє забуття.

Читайте також про те, що   знищено будинки, дачі та туристичні бази : нові подробиці ракетного удару РФ по Одеській області (ФОТО). Значні руйнування зазнали курортне селище, а також база відпочинку на річці Дністер.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що в МЗС Росії пояснили , за яких обставин в Україні завершаться бойові дії. Глава МЗС РФ знову повторив кремлівську тезу про бажання переговорів із Києвом.

Також "Коментарі" писали про те, що в СБУ розкрили плани РФ щодо захоплених територій: яку область хочуть анексувати першою. Українська спецслужба докладно розповіла, як Росія планує анексувати спочатку Донецьку область, а потім інші.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини