Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ відбили спроби ворожого штурму: у Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію на Слов'янському напрямку
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ відбили спроби ворожого штурму: у Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію на Слов'янському напрямку

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

9 липня 2022, 19:08
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України повідомили про оперативну обстановку на Слов'янському напрямку станом на вечір 9 липня. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ відбили спроби ворожого штурму: у Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію на Слов'янському напрямку

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Як інформує Генштаб, на Слов'янському напрямку застосуванням артилерії окупанти намагаються створити сприятливі умови для подальшого просування у напрямку Ізюм – Слов'янськ. Ворожа армійська авіація завдала удару в районах населених пунктів Чепель та Богородичне.

"Всі спроби штурму противника за напрямками Довгеньке — Краснопілля, Пасіка — Долина наші захисники успішно відбили. Ворог відійшов. Здійснив дистанційне мінування ділянки автомобільної дороги поблизу Великої Камишевахи", — Генштаб ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що "Будуть бої": мешканців деяких областей України просять терміново евакуюватись. ВСУ деокуповуватимуть тимчасово захоплені російськими військами території. Докладніше про це читайте на нашому сайті.

Читайте також про те, що блокада Калінінграда: РФ знову загрожує Литві та ЄС "жорсткими заходами" найближчими днями. У Росії продовжують відкрито загрожувати Литві та Європейському Союзу. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що на півдні України ЗСУ придушили спробу наступальних дій росіян – подробиці. ЗСУ дають гідну відсіч противнику. Читайте про це докладно у нашому матеріалі.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Рєзніков назвав кількість мобілізованих в Україні: скільки людей захищають країну. Міністр оборони додав, що така чисельність збройних сил створює можливості для бізнесу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини