Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ відбили атаки окупантів на кількох напрямках - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ відбили атаки окупантів на кількох напрямках - подробиці

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

2 серпня 2022, 18:30
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про оперативну обстановку на Бахмутському та Краматорському напрямах. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ відбили атаки окупантів на кількох напрямках - подробиці

ЗСУ

Як інформує Генштаб ЗСУ, на Краматорському напрямку зафіксовано обстріл біля Сіверська, Серебрянки, Верхньокам'янського, Дзвінківки та Донецького. Ворог завдав авіаудару неподалік від Серебрянки. Вів повітряну розвідку БПЛА біля Кривої Луки.

"Противник спробував наступати в напрямку Новолуганське — Івано-Дар'євка. Отримав рішучу відсіч наших воїнів і відійшов", — Генштаб ЗСУ.

На Бахмутському напрямку зафіксовано артилерійські обстріли в районах Яківлівки, Соледара, Бахмута, Зайцево, Покровського, Веселого, Курдюмівки та Залізного.

Ворог збільшив інтенсивність задіяння авіації на вказаному напрямку та завдав авіаударів поблизу Яковлівки, Покровського, Соледара, Бахмута та Кодеми.

"Усі спроби просування супротивника у напрямах Роти – Вершина, Володимирівка – Яковлівка, Клинове – Зайцеве та Покровське – Бахмут успішно відбиті. окупанти із втратами відійшли назад. У напрямку Відродження – Кодема окремі підрозділи ворога мають частковий успіх ", — Генштаб ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Зеленський звернувся до НАТО з проханням, пов'язаним із підготовкою контрнаступу. Зеленський окремо обговорив стан опрацювання запитів України до НАТО щодо допомоги для проведення гуманітарного розмінування та висловив сподівання на прискорення постачання необхідного обладнання. Докладніше про це ви можете прочитати у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що "Поставили на коліна, трьох поранили": у окупантів продовжуються міжетнічні конфлікти – перехоплення розмови. Окупанти стріляють по своїх.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що війна в Україні затягнеться : експерти озвучили прогноз на осінь та зиму. Жодна зі сторін не вистачає потенціалу, щоб радикально переламати ситуацію на свою користь.

Також "Коментарі" інформували про те, що вдасться утримати зернову угоду – чи вже час переходити до більш глобальних домовленостей. Незважаючи на підписані угоди, Росія шукатиме шляхів, як зірвати домовленості та виставити Україну в негативному світлі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини