Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ вдарили по позиціях росіян – мінус 2 вертольоти: подробиці від Генштабу
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ вдарили по позиціях росіян – мінус 2 вертольоти: подробиці від Генштабу

Зокрема, вражені райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки.

20 грудня 2022, 10:00
Поділіться публікацією:

Авіація Сил оборони України завдала 16 ударів по позиціях російських окупантів, збито два ворожі вертольоти. Як передає видання "Коментарі", про це йдеться у зведенні Генштабу у Facebook.

ЗСУ вдарили по позиціях росіян – мінус 2 вертольоти: подробиці від Генштабу

Авіація. Фото: з відкритих джерел

"Українська авіація завдала 16 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 6 ударів по позиціях зенітно-ракетних комплексів противника. Силами протиповітряної оборони минулої доби було збито два ворожі вертольоти", — йдеться у зведенні Генштабу.

Також підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони України знищили склад боєприпасів, 3 пункти управління та 3 райони зосередження живої сили противника.                                                                                                                                                 

Зазначається, що ворожі війська продовжують зазнавати втрат, тому що підтверджено знищення пункту постійної дислокації супротивника 18 грудня поточного року в районі населеного пункту Чаплинка Херсонської області. Інформація про загиблих та поранених росіян уточнюється.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у вівторок, 20 грудня, виповнюється 300 днів із початку широкомасштабного російського вторгнення. Які основні висновки можна зробити на цьому етапі? Як події можуть розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у ЗСУ пояснили, чому в Мелітополі російські окупанти повторюють сценарій своєї втечі з Херсона. Процес уже триває повним ходом.

Раніше "Коментарі" писали – у МЗС пояснили, чому так і не заробив обіцяний США ленд-лізу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини