Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ розгромили окупантів на півдні України: знищено майже дві сотні окупантів та десятки одиниць техніки
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ розгромили окупантів на півдні України: знищено майже дві сотні окупантів та десятки одиниць техніки

ЗСУ дають гідну відсіч

9 липня 2022, 16:05 comments1292
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На півдні України ситуація складна, але контролюється силами оборони. Про це повідомляє Оперативне Командування "Південь" на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ розгромили окупантів на півдні України: знищено майже дві сотні окупантів та десятки одиниць техніки

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Як розповіли у ОК "Південь", противник продовжує ведення бойових дій на зайнятих рубежах оборони. Нових ударних угруповань не створює, переважно дотримується тактики контрбатарейної боротьби.

"Однак, у Херсонській області, в районі Князівки та Ольгіного противник намагався здійснити прорив диверсійно-розвідувальними групами до 10 рашистів. Успіху не мав. Отримавши відсіч, ретирувався", — ОК "Південь".

Минулої доби (8 липня) українські авіатори на півдні України парами штурмовиків завдали удару по скупченню противника в районі Снігурівки.

Загальні бойові втрати противника за добу склали 192 окупанти та 42 одиниці техніки, серед якої:

• дві РСЗВ "Град";

• дві командно-штабні машини;

• чотири ЗРПК "Панцир"

• одну пуско-зарядну установку ЗРК "Бук";

• шість САУ "Акація";

• 26 одиниць автомобільної техніки;

• БПЛА "Орлан";

• три склади з боєприпасами.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що ЗСУ повернуть весь Донбас та Крим уже за рік: генерал назвав умову. ЗСУ повернуть весь Донбас і Крим уже за рік: генерал назвав умову. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що dаріанти є: що може змісти режим Путіна – коли диктатора приберуть свої ж. Основна надія, що у Путіна та його оточення почнуться проблеми, лежить на ЗСУ – поразка Росії у війні проти України може запустити незворотні процеси. Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що екс -командувач НАТО назвав мету ЗСУ, поразка якої завдасть величезного удару Кремлю. Бридлав зазначив, що удару по мосту можна завдати з використанням нещодавно поставлених Україні ракет Harpoon. Читайте про це подібніше у нашому матеріалі.

Також "Коментарі" повідомляли Резніков назвав кількість мобілізованих в Україні: скільки людей захищають країну. Міністр оборони додав, що така чисельність збройних сил створює можливості для бізнесу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини