Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ влучили в телевежу: реакція окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ влучили в телевежу: реакція окупантів

ЗСУ вразили ціль у тимчасово окупованому Токмаку, на території Запорізької області

18 липня 2023, 23:36 comments4067
Поділіться публікацією:

Збройні сили України вивели з ладу телевежу в Токмаку, яку наразі контролюють окупанти. Населений пункт розташований у тимчасово окупованій частині Запорізької області, на яку зараз спрямовано удар українського контрнаступу. Про це повідомляють "Коментарі" із посиланням на повідомлення міського голови Мелітополя Івана Федорова.

ЗСУ влучили в телевежу: реакція окупантів

Дім Шальмана - один із символів довоєнного Токмаку

"В поки що окупованому Токмаку окупанти ниють, що тєлєвишка — всьо! Цей плач нам зрозумілий: рашисти без пропаганди — нікуди. А наші люди радіють: нарешті окупанти не забиватимуть голову дурнею", — написав у своєму телеграм-каналі Іван Федоров.

За повідомленнями рашистів, у телевежу потрапили дві ракети. Внаслідок влучання, в Пологівському районі зник зв'язок.

Нагадаємо, що наявність зв'язку є одним із найважливіших компонентів ведення бойових дій.

Тим часом Єрмак інтригує: "Зброї буде більше". Глава Офісу президента Андрій Єрмак у своєму телеграм-каналі зробив чергову заяву, що інтригує.

У Мінобороні визнали, що Росія розпочала новий наступ. Ганна Маляр проінформувала про ситуацію на Куп'янському напрямі, на якому спостерігаються спроби просування супротивника. Противник намагається перехопити ініціативу у Збройних сил України, сконцентрував значні сили на Куп'янському напрямі та намагається наступати у бік цього міста.

А західні союзники зробили заяву про те, чи здатна ще Україна до наступу. 18 липня відбулося засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн", захід проходив в онлайн-форматі. Потужні українські резервні сили ще перебувають у стані очікування, щоб бути задіяними в оптимальний час і в оптимальному місці, які обере Україна, кажуть союзники. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини