Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ не дали окупантам взяти під контроль ділянку дороги Бахмут - Лисичанськ: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ не дали окупантам взяти під контроль ділянку дороги Бахмут - Лисичанськ: подробиці

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

15 липня 2022, 18:51
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про оперативну обстановку на Донецькому напрямку станом на вечір 15 липня. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ не дали окупантам взяти під контроль ділянку дороги Бахмут - Лисичанськ: подробиці

ЗСУ

Як інформує Генштаб, на Донецькому напрямку на окремих ділянках ворог активізував застосування авіації, ствольної та реактивної артилерії з метою розширення тимчасово зайнятої території та виходу на адміністративний кордон Донецької області.

"Окупанти намагалися взяти під контроль ділянку дороги Бахмут – Лисичанськ. Ведуть штурмові дії у напрямку Нагірного та Білогорівки. Українські воїни вогнем зупинили всі ці безглузді спроби ворога і відкинули його назад", — Генштаб ЗСУ.

Також повідомляється, що загарбники провели кілька безуспішних спроб покращити своє тактичне становище за напрямками Миколаївка – Спірне, Миронівка – Вуглегірська ТЕС та Відродження – Вершина. Як результат – окупанти зазнали втрат і відкотилися назад.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав, що окупанти обстріляли Дніпропетровщину фосфорними снарядами: оперативна обстановка на півдні України. Внаслідок постійних обстрілів на Херсонщині все частіше трапляються польові пожежі. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що для провокацій чи охорони кордону: до Єльського району Білорусі прибув ешелон із технікою та військовими. Представники влади переконують оточуючих "дотримуватися спокою і не панікувати". Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що   українська поп-співачка публічно зреклася Батьківщини, витанцьовуючи під час обстрілу Вінниці. У день обстрілу Вінниці мовчанка-артистка співала цинічно на фестивалі у Вітебську. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Також "Коментарі" інформували про те, що колись депутати-зрадники з ВР залишаться без мандатів: подробиці. Парламентарі Олексій Ковальов, Андрій Деркач та Віктор Медведчук через свої вчинки стали колаборантами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини