Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ накрили позиції з новоприбулими окупантами в Бахмуті: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ накрили позиції з новоприбулими окупантами в Бахмуті: подробиці

Після удару українських прикордонників по позиціях окупантів у Бахмуті - в РФ відчутні втрати

16 червня 2023, 14:30 comments1130
Поділіться публікацією:

Українські прикордонники накрили вогнем з мінометів та гранатометів російських загарбників, які зайшли новою ротацією на позиції біля Бахмута Донецької області. Як передає видання "Коментарі", про це у Телеграм повідомляє ДПСУ.

ЗСУ накрили позиції з новоприбулими окупантами в Бахмуті: подробиці

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

"Аеророзвідка ДПСУ з повітря встановила проведення заміни у підрозділі супротивника", — йдеться у повідомленні.

Як розповіли військові, позиції окупантів накрили вогнем із мінометів та гранатометів. Завдяки цим ударам вдалося ліквідувати 8 і поранити 6 російських військових.

Зазначимо, Бахмут продовжує залишатися епіцентром бойових дій. При цьому ЗСУ вже більше тижня ведуть активні контрнаступальні дії з усіх напрямків. При цьому російське військове командування не готове миритися з просуванням українських захисників на Бахмутському напрямку, тому саме сюди переміщає найбільш боєздатні частини, щоб стримати атаки ЗСУ. Про це у телеграм повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський.

Читайте також на порталі "Коментарі" – чому Бахмут стає пасткою для росіян – чи всі завдання виконало місто-фортеця. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню детально проаналізували ситуацію.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ЗСУ продовжують піддавлювати окупаційні війська у Запорізькій області. Є успіхи і на Донецькому напрямку. При цьому російська пропаганда, частиною якої є і Міноборони, видає традиційні заяви у стилі "все за планом, українці зазнають значних втрат, Росія переможе всіх". Що можна сказати про те, що зараз відбувається на всіх фронтах російсько-української війни, включаючи інформаційний? Портал "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DPSUkr/11880
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини