Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ ліквідували російського офіцера, який ображав українців у соцмережах (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ ліквідували російського офіцера, який ображав українців у соцмережах (ФОТО)

Окупант поплатився за образи і повернувся до РФ у труні

14 липня 2022, 10:00
Поділіться публікацією:

Українські захисники ліквідували 27-річного окупанта із Мурома Пічугіна Андрія Михайловича. Як передає видання "Коментарі", про ліквідацію окупанта повідомив у Twitter офіцер ЗСУ Анатолій Штефан ("Штірліц"). Російський офіцер настільки перейнявся духом пропаганди, що встигав і вбивати, і в соцмережах активувати, де називав українців "хохлми" і писав інші образи.

ЗСУ ліквідували російського офіцера, який ображав українців у соцмережах (ФОТО)

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Водночас російські пропагандистські ЗМІ повідомили, що у Пічугіна залишилася дружина, 3-річна донька та 6-місячний син. Окупант був старшим лейтенантом Збройних сил РФ та зв'язківцем.

Російський офіцер закінчив свою долю у так званій "військовій спецоперації" Путіна в Україні 6 липня. Пічугіна поховають у Муромському районі Володимирської області. За "досягнення" на "спецоперації" Пічугіна посмертно представлений до так званого ордену мужності.

Також нещодавно Збройні Сили України ліквідували російського полковника Олексія Горобця, який був командиром 20-ї мотострілецької дивізії (Волгоград) у складі 8-ї армії РФ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ЗСУ розбили пункти управління та посадковий майданчик окупантів . Противник спробував дати "відповідь" у Херсонській області, але безрезультатно.

Також видання "Коментарі" повідомляло — у Миколаєві потужні вибухи — Росія вдарила по цивільних об'єктах.

Раніше "Коментарі" писали – генерал-майор Марченко дав відповідь про удар Кримським мостом, пояснивши, як ЗСУ обов'язково деоккупують південь. При цьому генерал-майор уточнив, що одним ударом Кримським мостом українські захисники не обмежаться.

ЗСУ ліквідували російського офіцера, який ображав українців у соцмережах (ФОТО) - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини