Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зробити світ справедливішим, - Путін про війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Зробити світ справедливішим, - Путін про війну в Україні

Очільник Кремля озвучив чергові виправдання вторгнення в Україну

18 грудня 2022, 18:39 comments2038
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін вчергове озвучив виправдання агресії РФ проти незалежної України, цього разу "високими" цілями став шанс "змін на краще" для Росії, пишуть "Коментарі" з посиланням на "Обозрєватєль".

Зробити світ справедливішим, - Путін про війну в Україні

Терористичні дії Путін пояснює прагненням "зробити світ справедливішим". Фото: ілюстративне

"Свіжі" виправдання нападу очільник Кремля "видав" у зверненні до дітей. Терористичні дії він пояснює прагненням "зробити світ справедливішим". Про "справедливість" війни проти України Путін говорив, у тому числі й дітям, яких насильно вивезли з окупованих регіонів до РФ. Диктатор розмірковував про "зміни на краще" для Росії і про те, що агресор вбиває українців і стирає з землі цілі міста та села нашої країни, щоб "зробити світ справедливішим".

"Сподіваюся, що своїми справами, вчинками, своєю рішучістю і при цьому відкритістю наших намірів, планів, принципів ми зможемо зробити світ більш справедливим. Таким, де всі народи по-справжньому рівні. Де кожен має право на повагу. На те, щоб слідувати своїм традиціям, говорити своєю рідною мовою, шанувати своїх предків. І де у всіх є можливість для максимальної самореалізації незалежно від того, в яких умовах людина виросла і з якої сім'ї вона походить", – заявив Путін.

Нагадаємо, як писали "Коментарі", атаки на критично важливу інфраструктуру – це передостанній аргумент РФ у цій війні. Раніше портал "Коментарі" повідомляв скільки Російська Федерація готова втрати військового особового складу у війні з Україною. Також "Коментарі" писали про Валерія Залужного, який назвав чим відрізняється російська армія від українського війська, що отримали подібні тактики та стратегії від СРСР. Описуючи російських командирів головнокомандувач ЗСУ порівняв їх з персонажем твору "Ревізор" українського письменника Миколи Гоголя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Василий

18 грудня 2022, 19:59

як може вбивця зробити світ справедливішим? ти вже робиш зло, вбиваючи дітей, то де ж тут справедливість? як терорист може претендувати на заслугу в справедливості своїх діянь? кого із вас українці згвалтували чи вбили-так вони не хочуть жити під вашим чоботом, вони вільні люди, а не раби-вони думають по іншому, вільно, творчо-не по команді. ви знщували нас 370 років і не знищили і не знищете-ви пропадете і станете азіатами. ви заздрісні, людино ненависні, ви не любите весь світ, а хочете щоб вас поважали. ні, вас людство зненавидить за ваші дії.


Новини