Головна Новини Суспільство Війна з Росією Відомо на які втрати у війні готовий піти Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомо на які втрати у війні готовий піти Путін

Російський чиновник заявив про те, на які втрати готова піти Росія у війні з Україною. Альтернативну думку також висловив один з союзників НАТО.

17 грудня 2022, 22:44 comments1076
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російська армія за 10 місяців війни втратила близько 100 одиниць особового складу, проте за словами одного з членів НАТО це ще не межа. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на NY Times.

Відомо на які втрати у війні готовий піти Путін

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Російська Федерація здійснила повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого і планувала за кілька тижнів завершити всі військові операції. Проте українська армія змогла відбити російське вторгнення, а з часом ЗСУ перейшли в контрнаступ та звільнили десятки українських міст та сотні сіл.

Таким чином російська армія втратила за 10 місяців війни з Україною близько 100 тис. військових. Один з членів НАТО попереджає союзників, що російський диктатор може погодитись на втрати, що втричі перевищують статистичні втрати за 10 місяців.

"Путін може погодитися на загибель або поранення 300 тис. російських військовослужбовців", — вважає один з членів НАТО.

Минулого місяця під час розмови з директором ЦРУ Вільямом Бернсом один з російських чиновників озвучив на які втрати готова піти Путін у війні з Україною.

"Росія не здасться, скільки б її солдатів не було вбито чи поранено", — заявив росіянин.

Директор ЦРУ запевняє, що попереджав Росію не нападати на Україну, проте росіяни відповіли, що їх армія є сильною і зможе протистояти не тільки проти українських сил, а і воювати з проти американців.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв слова Валерія Залужного, який розповів про різницю між українською та російською армією.

Також "Коментарі" писали проте, що потрібно робити з росіянами на думку головнокомандувача ЗСУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини