Головна Новини Суспільство Війна з Росією Залужний розповів, що потрібно робити з росіянами
commentss НОВИНИ Всі новини

Залужний розповів, що потрібно робити з росіянами

Головний командир ЗСУ Валерій Залужний розповів, що потрібно робити з росіянами та будь-яким іншим ворогом України.

15 грудня 2022, 16:32 comments1515
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний дав інтерв’ю для The Economist в якому розповів про війну в Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на американське видання.

Залужний розповів, що потрібно робити з росіянами

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний. Фото з відкритих джерел

Залужний зазначив, що для військових війна почалась в 2014 році, а для нього особисто в липні 2014 року. Командувач ЗСУ розповів, що попри навчання в академії та книги і всі теоретичні знання він не розумів насправді, що таке війна. Але період з 2014 року все змінив.

Валерій Залужний вважає, що українські військові під час повномасштабного вторгнення Росії 24 лютого змогли реалізувати усі свої знання та навички, які отримували останні вісім років. Також  Головнокомандувач Збройних сил України розповів про найважливіший досвід, який слід практикувати майже як релігію.

"Росіян і будь-яких інших ворогів треба вбивати, тільки вбивати, і головне не повинні боятися цього робити. І це те, що ми робимо", — говорить Валерій Залужний.

Український військовий вважає, те що відбулось після 24 лютого – це збільшення масштабів, адже в 2014 році фронт був близько 400 км, тоді як зараз збільшився до 2500. Залужний розповів, що головною тактикою України в перші дні було розподілити сили так, щоб неочікувано для Росії зупинити наступ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що втрати російських військових в Україні вищі, ніж офіційно заявляє Генштаб. Про це розповів Михайло Подоляк.

Також "Коментарі" писали про те, скільки російських військових хочуть добровільно здатись в український полон за державним проєктом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергій

16 грудня 2022, 23:53

З усіх сил намагаюсь вірити, що крім армії в Україні побудуються і інші інститути держави.


Новини