Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗМІ дізналися, як КНДР допомагає РФ йти до перемоги у війні: у чому у ворога тотальна перевага
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ дізналися, як КНДР допомагає РФ йти до перемоги у війні: у чому у ворога тотальна перевага

Foreign Policy пише, старі та ненадійні снаряди з КНДР утримують Росію в бою

сьогодні, 12:05
Поділіться публікацією:

До якості північнокорейських артилерійських снарядів багато питань. Вони багато в чому зношені, але саме ці снаряди утримують Росію в бою і допомагають російським загарбникам просувати вперед, зрушуючи лінію фронту. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише американський журнал Foreign Policy.

ЗМІ дізналися, як КНДР допомагає РФ йти до перемоги у війні: у чому у ворога тотальна перевага

Путін та Кім Чен Ин. Фото: з відкритих джерел

ЗМІ зазначає, що постачання старих і часто ненадійних боєприпасів з КНДР за останній рік стали однією з найбільших загроз здатності України протистояти настанню російських військ.

Автори матеріалу зазначають, що станом на поточне літо до Росії було відправлено не менше 2 мільйонів снарядів, багато з них були старими, зіпсованими або певною мірою несправними.

Як зазначив колишній співробітник Держдепартаменту США та експерт із поширення північнокорейської зброї Ван Діпен, це не високоякісні боєприпаси, але без них "російський спосіб ведення бойових дій буде важко підтримувати".

"Російський спосіб захоплення території — це великі артилерійські обстріли з подальшим просуванням", — зазначив експерт.

Старший науковий співробітник програми Росії та Євразії у Фонді Карнегі за міжнародний світ Майкл Кофман погодився з тим, що північнокорейські артилерійські снаряди "не надто хороші", але, за його словами, "коли справа доходить до артилерійських боєприпасів, кількість має свою власну якість".

Читайте також на порталі "Коментарі" — знищено базу, куди звозили снаряди з КНДР: подробиці Defense Express.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ядерна катастрофа стає ще ближчою: що задумали в КНДР.

Раніше "Коментарі" писали – санкції потрібні не лише проти РФ: щодо кого Литва закликає завдати санкційного удару.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини