Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗМІ дізналися, хто займе місце Сирського та стане новим командувачем Сухопутних військ
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ дізналися, хто займе місце Сирського та стане новим командувачем Сухопутних військ

За інформацією ЗМІ, президент уже визначився з новим командувачем Сухопутних військ та начальником Генштабу

9 лютого 2024, 14:40 comments3445
Поділіться публікацією:

Новим командувачем Сухопутних військ ЗСУ замість Олександра Сирського стане заступник міністра оборони Олександр Павлюк. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє "Дзеркало тижня" з посиланням на свої джерела до Міноборони України.

ЗМІ дізналися, хто займе місце Сирського та стане новим командувачем Сухопутних військ

Олександр Сирський. Фото: із відкритих джерел

Співрозмовник "Дзеркала тижня" додав, що керівником Генштабу ЗСУ планують призначити командувача Сил територіальної оборони Анатолія Баргелевича.

За даними ЗМІ, готуються подання на призначення Павлюка та Баргелевича указами президента.

Командувача Сухопутними військами та начальника Генштабу ЗСУ призначає президент за поданням Міністерства оборони. Поки що подання від Міноборони до Офісу президента ще не надходило.                                                                 

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України, верховний головнокомандувач Володимир Зеленський відправив у відставку головкому ЗСУ генерала Валерія Залужного, запропонувавши залишатися в команді влади. Новим головкомом став генерал Сирський, який раніше командував сухопутними військами. Як оцінюєте ці зміни? До чого вони можуть спричинити? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло, що вплинуло на рішення Зеленського зняти Залужного: як відреагували українці та Захід.

Раніше "Коментарі" інформували – рейтингове видання The Economist опублікувало матеріал про звільнення головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та можливі наслідки цього звільнення для президента Володимира Зеленського та загалом України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини