Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Жорстка війна, ми тут м'ясо" – окупанти скаржаться на величезні втрати та розбиті позиції (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Жорстка війна, ми тут м'ясо" – окупанти скаржаться на величезні втрати та розбиті позиції (ВІДЕО)

ГУР МО опублікували перехоплення розмови російського загарбника зі своїм сином

10 серпня 2022, 14:25 comments1150
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Головне управління розвідки Міністерства оборони України перехопило чергову розмову окупантів зі своїми родичами. Відео було опубліковано на офіційній сторінці ГУР МО у соціальній мережі Facebook.

"Жорстка війна, ми тут м'ясо" – окупанти скаржаться на величезні втрати та розбиті позиції (ВІДЕО)

Армія РФ

Окупант розповів своєму синові про плачевне становище армії окупантів, яку б'ють українські воїни.

Раз**али позиції на шматки, знову там 300-ті у нас. Усе половина нас залишилася, кожен другий уже поранений. Прийшов на позиції, на передок усі на шматки, споруди ви***но мінометом, танком розбили всі", — розповідає окупант.

Також російський загарбник усвідомив, що потрапив не на "спецоперацію" а на війну.

"Це не спецоперація. Тут жорстка війна, ми тут м'ясо. Нас залишилося вже х*р да ні х*ра народу", — підсумував окупант.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що настав час : чи є вже умови для повернення Криму – про що говорить заява президента. Україна дедалі виразніше заявляє, що у цій повномасштабній війні Крим – також територія України, яку буде повернуто. Докладніше про це ви можете прочитати у нашому матеріалі.

Читайте також, що створення об'єднаного перехідного уряду Білорусі: про що це говорить і що означає для України. Офіс Тихановської вирішив суб'єктивізуватися – Олександр Кондратенко. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що   вибухи у Криму: чому це приниження Кремля та початок нової фази війни. "Бавовни" у Криму ще раз показали, що Крим – це також, як Маріуполь, Донецьк, Луганськ та інші тимчасово окуповані міста – Україна.

Також "Коментарі" інформували про те, що   компанія, пов'язана з Корбаном, незважаючи на рішення суду, забудовує набережну Дніпра, – ЗМІ. Виходячи з того, що відбувається в Дніпрі, ні Корбана, ні пов'язаного з ним ТОВ "ГК Істейт" закон і рішення суду, що набуло чинності, не є обов'язковими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини