Головна Новини Суспільство Війна з Росією Жодні операції на фронті ніхто не згортає: у ЗСУ спростували заяви ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Жодні операції на фронті ніхто не згортає: у ЗСУ спростували заяви ЗМІ

Спікер ОСГВ "Таврія" Штупун звинуватив журналістів Reuters у хайпі на проблемній темі

19 грудня 2023, 08:37
Поділіться публікацією:

Українські захисники не згортають свої операції, а переформатують їх за умов дефіциту снарядів. Як передає портал "Коментарі", про це заявив речник Сил оборони Таврійського напрямку полковник Олександр Штупун. Він розкритикував публікацію агентства Reuters, коментар якому раніше дав командувач оперативно-стратегічного угрупування військ (ОСГВ) "Таврія" Олександр Тарнавський. На думку Штупуна, у гонитві за гучним заголовком журналісти спотворили слова командувача.       

Жодні операції на фронті ніхто не згортає: у ЗСУ спростували заяви ЗМІ

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

"Боєприпаси перерозподіляються. Є зменшення (Ред. – кількості) боєприпасів, це не секрет. Але говорити про повне згортання операцій… Ну, наприклад, ОСГВ "Таврія" веде лише дві операції – оборонну та наступальну. Згорнути одну просто неможливо. Це зрозуміло всім. військовим, але не зрозуміло всім цивільним", – наголосив Штупун.

Зазначимо, вчора авторитетне західне інформагентство Reuters опублікувало матеріал щодо ситуації з постачанням снарядів Україні. Журналісти взяли коментар у командувача ОСГВ "Таврія" Олександра Тарнавського.

"Тих обсягів, які ми маємо сьогодні, для наших потреб сьогодні недостатньо. Отже, ми перепоширюємо їх. Ми переплануємо завдання, які поставили перед собою, та зменшуємо їх, бо нам потрібно їх забезпечити", – сказав Тарнавський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи справді зовнішньополітична ситуація почала вирівнюватися: що зробити Зеленському.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у 2024 році буде "значне зрушення": президент Чехії озвучив прогноз щодо війни в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини