Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Зеленський у реанімації": хакери противника зламали українське радіо та "вкинули" новий фейк (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Зеленський у реанімації": хакери противника зламали українське радіо та "вкинули" новий фейк (ВІДЕО)

Черговий фейк пролунав в ефірі кількох радіостанцій

21 липня 2022, 14:05 comments1102
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Сьогодні, (21 липня) російські хакери атакували  українське радіо та у прямому ефірі запустили черговий фейк. Про це пише видання ТСН.

"Зеленський у реанімації": хакери противника зламали українське радіо та "вкинули" новий фейк (ВІДЕО)

Володимир Зеленський

Так, в ефірі кількох українських радіостанцій хакери озвучили фейк про те, що президент України Володимир Зеленський нібито перебуває у тяжкому стані у реанімації.

За словами хакерів, прямі обов’язки Зеленського виконує голова Верховної Ради Руслан Стефанчук.

У Мережі з'явилися відео, на якому відображено повідомлення.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що на чорному ринку курс вже лихоманить : що змусило НБУ розморозити курс — чому може початися паніка. Тепер один долар у нашій країні за офіційним курсом коштує дорожче за 36 гривень. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що в Миколаєві окупанти знищили великий склад із гуманітаркою : Кім опублікував відео моменту влучення ракети. Тисячі тонн продукції, призначеної для дітей та людей похилого віку, повністю згоріли. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що "Трясе страшно" : батьки окупантів радять синам ламати собі руки та ноги — перехоплення розмови (ВІДЕО). СБУ опублікувала чергове перехоплення окупанта зі своїми родичами. Детально про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що після "Рамштайну-4" хід війни зміниться: експерти розкрили деталі зустрічі із союзниками. Союзники України готові продовжувати надавати Україні оборонну допомогу, висуваючи нові ініціативи. Читайте про це на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини