Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський розповів скільки українських міст та сіл під контролем ЗСУ на Херсонщині
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів скільки українських міст та сіл під контролем ЗСУ на Херсонщині

Президент у вечірньому зверненні повідомив кількість звільнених населених пунктів в Херсонській області

12 листопада 2022, 21:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України під час своєї традиційної вечірньої промови розповів, що ЗСУ звільнили понад 60 населених пунктів на Херсонщині. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на офіційний Telegram-канал Володимира Зеленського.

Зеленський розповів скільки українських міст та сіл під контролем ЗСУ на Херсонщині

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Зеленський почав промову зі словами піднесення, адже ЗСУ змогли звільнити Херсон від російських окупантів. Президент України зауважив, що напевно вже всі українці переглянули зворушливі відео з херсонцями, які зустрічають українських військових. Зеленський обіцяє, що будуть звільненні і інші населені пункти України.

"Ми ще побачимо багато таких зустрічей, в тих містах і селах, які поки що, поки що в окупації", — говорить президент України.

Далі Зеленський повідомляє, що ЗСУ встановили контроль у понад 60 населених пунктів на Херсонщині.

Також президент України говорить про важку роботу у Херсоні, яку виконують українські спецслужби з розмінування територій. Володимир Зеленський сказав, що вже знищено понад 2 тис. різноманітних вибухонебезпечних засобів, включно з мінами та розтяжками.

Переглянути вечірнє звернення президента України Володимира Зеленського можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв куди рухаються російські військові після втечі з Херсону. Відповідні кадри зняли мешканці одного з тимчасово окупованих міст України на півдні країни.

Також "Коментарі" писали про те, що ЗСУ шукають російських окупантів на Херсонщині. Військові РФ, які залишились в Україні переодягнулись в цивільний одяг, але ЗСУ вже впіймали кількох з них, відповідне відео потрапило в соцмережі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини