Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський прокоментував ситуацію в Авдіївці, розповівши, що тепер найголовніше
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський прокоментував ситуацію в Авдіївці, розповівши, що тепер найголовніше

Коментуючи ситуацію в Авдіївці, Зеленський заявив, що головний сигнал від нього, що військові сьогодні найголовніше

16 лютого 2024, 15:25
Поділіться публікацією:

Українські військові героїчно захищають Авдіївку та знаходять логістичні шляхи. Люди – це головна зброя України. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву під час прес-конференції з канцлером Німеччини Олафом Шольцем зробив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський прокоментував ситуацію в Авдіївці, розповівши, що тепер найголовніше

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

"Щодо Авдіївки – ситуація не перший день (Ред. – складна). Ми пам'ятаємо, що робить Росія з нашими містами та селами: вони не заспокояться, доки повністю не зруйнують усе живе, що там є. Наші люди, наші військові героїчно захищають стратегічні речі, логістичні шляхи, які можуть призвести ворога до поступу. Я детально розумію, що там відбувається. На контакті із військовим керівництвом", – висловився президент.

При цьому глава держави наголосив, що він не говоритиме, які саме нові підходи застосовують військові. Їхнє завдання – робити все, щоб захистити передусім наших людей. І це головний сигнал: наші військові – це найголовніше, що ми маємо, і це наша найголовніша зброя.

Володимир Зеленський зазначив, що потрібно обходитися якнайменшими втратами. Військове керівництво отримує від президента саме такий сигнал, а вже "на полі бою професійні люди – вони знають, що робити", сказав Зеленський.

Варто зазначити, бригадний генерал, командувач оперативно-стратегічного угрупування військ "Таврія" Олександр Тарнавський повідомив, що Сили оборони відійдуть з позиції "Зеніт" на околиці Авдіївки.

Ще раніше прес-офіцер третьої окремої штурмової бригади Олександр Бородін в ефірі телемарафону розповів, що військові третьої окремої штурмової бригади продовжують утримувати оборонні позиції в Авдіївці. У ворога переважають ресурси, які він кидає у бій.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи справді ЗСУ близькі до втрати Авдіївки: в американські аналітики ISW дали відповідь.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини