Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський про війну проти Росії у 2024 році: "У нас є план"
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський про війну проти Росії у 2024 році: "У нас є план"

Володимир Зеленський розповів, що Україна має план бойових дій проти Росії на 2024 рік.

9 листопада 2023, 10:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що ЗСУ мають план ведення бойових дій на 2024 рік. Він передбачає звільнення конкретних міст на сході та півдні України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформаційну агенцію Reuters.

Зеленський про війну проти Росії у 2024 році: "У нас є план"

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський через відеозв’язок взяв участь у конференції Reuters Next, де повідомив про плани України на 2024 рік.

"У нас є план. У нас є дуже конкретні міста, дуже конкретні напрямки, куди ми рухаємося", - розповів президент України та додав, що "не може поділитися всіма деталями", але зазначив, що є "деякі повільні кроки" на півдні та на сході.

За словами Володимира Зеленського, попри те, що наразі відбуваються складні бої на півдні України, він стверджує, що ЗСУ матимуть успіх у протистоянні проти російських окупантів.

"І деякі, я вважаю, непогані кроки... біля Херсонщини. Я впевнений, що ми матимемо успіх", — розповів Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що Україна почала контрнаступ на початку червня та за три літні місяці звільнила 12 населених пунктів. У вересні ЗСУ вдалось поставити український прапор ще в одному селищі на Донеччині. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський розповів, за яких умов Україна готова почати мирні переговори з Росією. За словами президента України для початку переговорного процесу Росія має залишити українські території.

Також "Коментарі" писали, що Зеленський назвав втрати України на війні проти Росії. За словами українського президента, попри те, що російська армія в чотири рази більша за чисельністю ніж українські сили, Україна втратила менше солдатів у війні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

9 листопада 2023, 10:12

Знаємо план: жерти Україною і провести її в останній путь. Юдеї завжди присмоктувались до отриманого і не лишали до повного знищення. Нормальна тактика Божого народу який народився від Авраама і Сари котрі вже були у віці глибокого маразму. Жодних норм, обмежень. Далі вбивство Авеля, Ісуса, розграбований Єгипет, фашизм другої світової, Україна, Палестина: Грозний Гроза Газа ...


Новини