Головна Новини Суспільство Війна з Росією Маляр розповіла хороші новини: ЗСУ звільнили новий населений пункт
commentss НОВИНИ Всі новини

Маляр розповіла хороші новини: ЗСУ звільнили новий населений пункт

Україна звільнила новий населений пункт вперше у вересні цього року.

14 вересня 2023, 16:16
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що українські військові звільнили селище Андріївка Донецької області поблизу смт. Курдюмівка. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на соцмережі Ганни Маляр.

Маляр розповіла хороші новини: ЗСУ звільнили новий населений пункт

Україна офіційно звільнила село Андріївка. Фото з відкритих джерел

Маляр розповіла, що українські війська просуваються на Бахмутському напрямку, а росіяни на північному флангу намагаються захопити утримуванні позиції, однак на південному в ЗСУ є успіхи.

Ганна Маляр заявила, що бої тривають в районі населених пунктів Курдюмівка та Кліщіївка та додала про звільнення нового населеного пункту.

"Основні бої тривають в районах Андріївки, Курдюмівки, Кліщіївки. Андріївка наша", — написала Ганна Маляр в Telegram.

За її словами українські військові зараз закріплюються на зайнятих позиціях.

Через деякий час Маляр виправила інформацію щодо звільнення Авдіївки та написала, що "ситуація дуже складна і мінлива тримаємо кулаки за наших".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Маляр назвала два міста, де російська армія пішла на штурм. За її словами ситуація загострилась поблизу Мар'їнки та Авдіївки. Ці міста російські сили вже близько року обстрілюють артилерійським вогнем та "фактично стерли з лиця землі". А тепер крім ударів артилерії Росія почала штурмувати позиції українських військових у містах..

Також "Коментарі" писали, як українські спецпризначенці обдурили весь російський флот та провели унікальну спецоперацію в Чорному морі. Командир, який керував групою спецпризначенців ГУР розповів, що розвідка розробляла план захоплення "вишок Бойка" близько двох місяців. Українські бійці висадились на платформи, які були окуповані з 2015 року та змогли їх повернути під контроль України. Крім того, українські військові захопили військові трофеї, які залишили російські сили.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини