Головна Новини Суспільство Війна з Росією Маляр назвала два міста, де російська армія пішла на штурм
commentss НОВИНИ Всі новини

Маляр назвала два міста, де російська армія пішла на штурм

У ЗСУ повідомили, які два населені пункти почали штурмувати російські сили

14 вересня 2023, 11:25 comments1255
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр розповіла про ситуацію в Донецькій області. За її словами російські сили почали штурм двох населених пунктів на цьому напрямку.

Маляр назвала два міста, де російська армія пішла на штурм

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр. Фото з відкритих джерел

В ефірі національного телемарафону Ганна Маляр сповістила про загострення ситуації на Сході України.

"Якщо говорити про схід, у нас загострилася ситуація в Мар'їнці та Авдіївці. Росіяни збільшили там кількість обстрілів. Більше того, вони почали там штурми", — сказала Маляр.

Заступниця міністра оборони наголосила, що російські сили вже понад рік намагаються взяти під контроль ці два населені пункти, однак досі не змогли це зробити. Маляр додає, що через постійні обстріли Авдіївки та Мар'їнки міста виявились "фактично стерті з лиця землі".

Однак тепер ситуація змінилась, адже окрім постійних обстрілів армія РФ почала проводити штурм позицій українських сил у спробі захопити міста. Крім того, Маляр розповіла, що росіяни не відмовились від ідеї вийти на Куп'янськ, тому зараз збирають додаткові сили для наступу в цьому регіоні.

Попри це, заступниця міністра підтвердила, що ЗСУ мають позитивні новини на південному фронті, де українські військові постійно просуваються та звільняють території від росіян.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Державній кримінально-виконавчій службі України відповіли, які витрати бюджету закладені на утримання одного російського військовополоненого.

Також "Коментарі" писали, що Сергія Шойгу запитали, чи Росія переможе.  Несподівану реакцію міністра оборони РФ почали видаляти російські ресурси.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини