Головна Новини Суспільство Війна з Росією Шойгу запитали, чи Росія переможе: несподівану реакцію міністра почали видаляти російські ресурси
commentss НОВИНИ Всі новини

Шойгу запитали, чи Росія переможе: несподівану реакцію міністра почали видаляти російські ресурси

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу несподівано відреагував на питання, чи переможе Росія у війні в Україні.

14 вересня 2023, 10:00 comments1889
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу відвідав космодром "Східний" на Далекому Сході Росії, де зустрічалися Володимир Путін і Кім Чен Ин. Російський пропагандист запитав міністра, чи переможе Росія у війні, однак реакція Шойгу була несподівана. Відео з Шойгу почали видаляти державні канали та ресурси Росії.

Шойгу запитали, чи Росія переможе: несподівану реакцію міністра почали видаляти російські ресурси

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу. Фото з відкритих джерел

Журналіст державного телебачення "Россия 1" запитав міністра оборони РФ Сергія Шойгу, чи "ми переможемо", маючи на увазі вторгнення в Україну. Російський міністр розвів руками, що користувачі в інтернеті сприйняли як жест безвиході та розчарування. А вирізаний фрагмент розмови одразу завірусився у мережі.

Переглянути несподівану реакцію Шойгу на запитання про перемогу Росії у війні можна переглянути нижче:

Згодом Шойгу все ж відповів, що "у нас немає іншого виходу". Однак після популярності в мережі державні ЗМІ РФ почали масово видаляти відео з інтерв'ю з Шойгу на космодромі "Східний", зокрема це стосується і телеканалу "Россия 1".

Нагадаємо, що 12 вересня північнокорейський лідер Кім Чен Ин прибув на бронепоїзді на станцію в Уссурійську на Далекому Сході Росії, де згодом зустрівся з Путіним. Західні аналітики припускають, що розмови Путіна з Кім Ченом перш за все стосувалася поставок північнокорейської зброї російській армії, яка атакує Україну.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Путін розповів, чому Кім Чен Ин приїхав до Росії.

Також "Коментарі" писали про очільника Міністерства закордонних справ РФ Сергія Лаврова, який заявив, що Росію обдурили, тому Москва змінила свою позицію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини