Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський розповів, за яких умов Україна готова почати мирні переговори з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, за яких умов Україна готова почати мирні переговори з Росією

Президент України назвав умови для Росії, щоб почати процес переговорів про закінчення війни.

9 листопада 2023, 09:35 comments1540
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський повідомив умови, які має виконати Росія, щоб відбувся початок мирних переговорів про завершення війни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Interfax.

Зеленський розповів, за яких умов Україна готова почати мирні переговори з Росією

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський через відеозв’язок взяв участь у конференції Reuters Next. Там президент України назвав ключову умову для початку мирних переговорів з Росією для закінчення війни.

"Насамперед вони мають вийти, тому що це реальний спосіб зупинити війну", — стверджує президент України.

За словами Зеленського, лише після виходу російської армії з території України можуть відбутись розмови про завершення війни.

"Вони мають вийти, і після цього ми можемо розпочати дипломатичну платформу або шлях до того, як закінчити війну", — сказав Володимир Зеленський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Зеленський порівняв втрати України з втратами російської армії за час війни. За словами Зеленського, попри те, що у Росії у чотири рази більше військовослужбовців, Україна зазнала втрати на війні в кілька разів менші.

Також "Коментарі" писали про заяву радника голови Офісу президента Михайла Подоляка щодо мирних переговорів з Росією. За словами Подоляка Росія насправді пропонує не мирні переговори для закінчення війни, а прагне зробити паузу, щоб наростити свої війська, проаналізувати помилки, натренувати солдатів та продовжити війну в Україні з новими силами. Крім того, Подоляк зазначив, що навіть під час призупинення військових дій Росія буде вчиняти терористичні акти на території України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини