Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський побував під Бахмутом: мета візиту
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський побував під Бахмутом: мета візиту

Точне місце візиту не розголошується

22 березня 2023, 16:01
Поділіться публікацією:

Володимир Зеленський побував на передових рубежах оборони, на Бахмутському напрямку. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на телеграм-канал голови держави. Володимир Зеленський нагородив офіцерів та солдат, які беруть участь в надскладній обороні міста-фортеці.

Зеленський побував під Бахмутом: мета візиту

Президент нагородив військових

Точне місце перебування голови держави не розголошується. На відео, яке оприлюднила пресслужба голови держави, видно, що нагородження відбувалося в промисловому приміщенні.

- Маю честь сьогодні бути тут, на Сході нашої держави, — звернувся до захисників Володимир Зеленський. — І маю честь нагородити кращих з наших героїв, подякувати вам, потиснути руку. Подякувати за те, що захищаєте державу, суверенітет, Схід України. Побачили сьогодні багато зруйнованого навколо, але найголовніше — це Перемога. Після Перемоги точно все відбудуємо... Складна у вас доля, але історична — захистити нашу землю і повернути все нашим дітям. Я дуже вдячний кожному з вас і кожній, хто захищає. І низький уклін всім тим героям, вашим близьким, побратимам, яких ви втратили на Сході, в цілому на цій війні.

Також голова держави сьогодні прокоментував обстріл рашистами Запоріжжя

Нагадаємо, що нещодавно російський диктатор Путін вперше побував у зоні бойових дій в Україні, таємно вночі відвідавши окупований Маріуполь. Чого раніше голова РФ, на відміну від Зеленського, не робив.

Тим часом у британській розвідці розповіли, через що наступ росіян на Бахмут слабшає. Головна причина цього — контратаки української армії, що почастішали. Захисники України не лише обороняються, а й сильніше б'ють у відповідь. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини