Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Перемогти російський терор": Зеленський прокоментував удар по Запоріжжю
commentss НОВИНИ Всі новини

"Перемогти російський терор": Зеленський прокоментував удар по Запоріжжю

Ракета влучила в будинок

22 березня 2023, 15:22
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський прокоментував сьогоднішній удар рашистів по Запоріжжю, де ракета влучила в багатоповерхівку.  Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на телеграм-канал голови держави. В результаті влучання постраждали два будинки та 25 осіб, які отримали травми різної важкості. Одна людина від отриманих травм вже загинула в лікарні.

"Перемогти російський терор": Зеленський прокоментував удар по Запоріжжю

Росія зруйнувала два будинки в Запоріжжі. ФОТО - секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв

"Запоріжжя. Просто зараз російська ракета влучила в багатоповерховий будинок. Росія зі звірячою жорстокістю обстрілює місто. Влучання по житлових кварталах, де мешкають звичайні люди, діти. Країна-терорист прагне знищити наші міста, нашу державу, наших людей", — написав голова держави. — "Це не повинно стати "просто звичайним днем" в Україні, будь-де іще в Європі чи світі. Треба більше єдності і рішучості світу, щоб швидше перемогти російський терор і захистити життя".

Нагадаємо, що російські дрони також зруйнували цивільні об'єкти на Київщині. Цей удар прокоментувала посол США

На її думку, нічна російська атака росіян проти мирних жителів України ясно показує, наскільки президент Росії Володимир Путін "зацікавлений" у мирі чи припиненні війни, яку він сам і розв'язав. 

"Після всіх вчорашніх розмов у Москві знову російські ракети і знову атаки безпілотників на мирних жителів уночі ясно показують, наскільки президент Путін зацікавлений у справедливому мирі чи припиненні війни, яку він почав", — написала Брінк. 

Окрім цього, Росія розмістила ракетні комплекси на Курільских островах.

22 березня міністр оборони РФ Сергій Шойгу заявив, що Росія розгортає дивізіон ракетних систем берегової оборони "Бастіон" на одному з Курильських островів, а саме Парамушир. За словами Шойгу це частина глобальних ініціатив від Російської Федерації, які мають на меті збільшити оборону у далекосхідних регіонах країни. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини