Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Ракетний удар по Запоріжжю: постраждалі та руйнування
commentss НОВИНИ Всі новини

Ракетний удар по Запоріжжю: постраждалі та руйнування

Один з "прильотів" прийшовся у багатоповерхівку

22 березня 2023, 14:19
Поділіться публікацією:

Один з "прильотів" під час сьогоднішного обстрілу рашистами Запоріжжя потрапив у 9-поверхівку. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на офіційний телеграм-канал секретаря Запорізької міської ради Анатолія Куртєва.

Ракетний удар по Запоріжжю: постраждалі та руйнування

Російська ракета пошкодила дві дев'ятиповерхівки. ФОТО - секретар Запорізької міськради

"Під обстріл цієї підступної наволочі потрапили два дев’ятиповерхових будинки з мирними людьми", — написал Анатолій Куртєв, додавши до тексту фото ліквідації наслідків влучань. — "На цей час відомо про 18 постраждалих (з них двоє дітей 7 та 9 років). 11 дорослих госпіталізовано (з них четверо знаходиться у важкому стані, семеро — у середньому). Ще п‘ятеро людей отримали медичну допомогу на місці прильоту. Дітей зараз везуть до медичних закладів".

На місці працюють рятувальники ДСНС та міської аварійно-рятувальної служби, медики, психологи, працівники соцзахисту, волонтери, міська асоціація шелтерів. Розгорнуто намет від міської ради.

"Росія — країна підлих терористів, яка не має жодного права на існування", — відзначає Анатолій Куртєв.

ОНОВЛЕНО

"На жаль, одна постраждала людина, яка перебувала у важкому стані, загинула. За оновленою інформацією, зараз у лікарнях знаходиться 25 людей. 3 людини  -  у важкому стані, 19 — у середньому, 3 — у легкому (з них двоє дітей)", — написав згодом Куртєв.

Під час обстрілу Запоріжжя голова Офісу президента Андрій Єрмак також повідомив, що супротивник веде обстріл житлової забудови та острова Хортиця.

Сьогодні ж посол США прокоментували удари російських дронів по цивільним об'єктам під Києвом. Нічна російська атака росіян проти мирних жителів України ясно показує, наскільки президент Росії Володимир Путін "зацікавлений" у мирі чи припиненні війни, яку він сам і розв'язав

"Після всіх вчорашніх розмов у Москві знову російські ракети і знову атаки безпілотників на мирних жителів уночі ясно показують, наскільки президент Путін зацікавлений у справедливому мирі чи припиненні війни, яку він почав", — написала Брінк. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини