Головна Новини Суспільство Війна з Росією Рашисти обстріляли Запоріжжя: били по будинкам
commentss НОВИНИ Всі новини

Рашисти обстріляли Запоріжжя: били по будинкам

Близько десятка прильотів

22 березня 2023, 12:14 comments1422
Поділіться публікацією:

Близько десятка вибухів зафіксовано в Запоріжжі. Рашисти били по будинкам та острову Хортиці. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на місцевих жителів та голову Офісу президента Андрія Єрмака.

Рашисти обстріляли Запоріжжя: били по будинкам

Острів Хортиця

"Росіяни обстрілюють Запоріжжя. Під ворожим вогнем — житлові будинки, також острів Хортиця", — написав в своєму телеграм-каналі Андрій Єрмак.

"Жодної військової цілі", — пишуть місцеві інформовані пабліки.

Поки що запоріжцям не рекомендують полишати укриття.

Посол США в Україні прокоментувала нічну атаку російських дронів на київський гуртожиток, а також наскільки Путін справді зацікавлений в мирному врегулюванні війни в Україні.

"Після всіх вчорашніх розмов у Москві знову російські ракети і знову атаки безпілотників на мирних жителів уночі ясно показують, наскільки президент Путін зацікавлений у справедливому мирі чи припиненні війни, яку він почав", — написала Брінк. 

Зазначимо, вночі 22 березня армія РФ вдарила по українських містах безпілотниками — всього запустили 21 дрон. Українські військові збили 16 російських БПЛА. При цьому в Київській області внаслідок нічної атаки дронів пошкоджено гуртожитки та ліцей у місті Ржищів. Відомо про трьох загиблих, також під завалами можуть бути люди. Про це повідомили у ДСНС та Офісі генпрокурора. 

Окрім цього, Росія пригрозила СШАРосія попередила Сполучені Штати не використовувати безпілотні літальні апарати над частиною Чорного моря, адже тоді армії РФ доведеться вжити "контрзаходів", каже заступник міністра закордонних справ Росії Сергій Рябков. 

"Ми застерігаємо їх від спроб грати на нервах, випробовуючи наше терпіння", — сказав Рябков.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини