Головна Новини Суспільство події Після нічної атаки по Україні в США розповіли, наскільки Путін "зацікавлений" в мирі
commentss НОВИНИ Всі новини

Після нічної атаки по Україні в США розповіли, наскільки Путін "зацікавлений" в мирі

Посол США в Україні вказала, що нічна атака російських дронів показала зацікавленість Кремля у продовженні боїв

22 березня 2023, 11:32 comments1873
Поділіться публікацією:

Нічна російська атака росіян проти мирних жителів України ясно показує, наскільки президент Росії Володимир Путін "зацікавлений" у мирі чи припиненні війни, яку він сам і розв'язав. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на заяву у Twitter посла США в Україні Бріджіт Брінк.                                                                        

Після нічної атаки по Україні в США розповіли, наскільки Путін "зацікавлений" в мирі

У посольстві США висловилися про нічну атаку дронів на Україну. Фото Офісу генпрокурора

"Після всіх вчорашніх розмов у Москві знову російські ракети і знову атаки безпілотників на мирних жителів уночі ясно ясно показують, наскільки президент Путін зацікавлений у справедливому мирі чи припиненні війни, яку він почав", — написала Брінк.

Зазначимо, вночі 22 березня армія РФ вдарила по українських містах безпілотниками — всього запустили 21 дрон. Українські військові збили 16 російських БПЛА. При цьому в Київській області внаслідок нічної атаки дронів пошкоджено гуртожитки та ліцей у місті Ржищів. Відомо про трьох загиблих, також під завалами можуть бути люди. Про це повідомили у ДСНС та Офісі генпрокурора.

Читайте також на порталі "Коментарі" — уряд розпочинає перетворення державного концерну "Укроборонпром" на акціонерне товариство "Українська оборонна промисловість" . Як запевняє прем'єр Денис Шмигаль, це не просто зміна вивіски, а реформа, яка тривалий час готувалася ще до початку повномасштабного вторгнення Росії. За його словами, Україна прагне побудувати один із найпотужніших оборонно-промислових комплексів у світі. Як оцінюєте це рішення? Які перспективи та ризики? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини