Головна Новини Суспільство Війна з Росією Візит Путіна в Маріуполь. ЗМІ з'ясували імена людей, які його зустрічали
commentss НОВИНИ Всі новини

Візит Путіна в Маріуполь. ЗМІ з'ясували імена людей, які його зустрічали

Путіна у Маріуполі зустрічали місцеві жителі

19 березня 2023, 17:00
Поділіться публікацією:

Під час ймовірного візиту Путіна до Маріуполя, стало відомо, що його зустрічали місцеві жителі. ЗМІ вже з'ясували їх імена та деякі подробиці про них. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Telegram-канал "Маріуполь.Спротив".

Візит Путіна в Маріуполь. ЗМІ з'ясували імена людей, які його зустрічали

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Стало відомо, що чоловіка похилого віку, який розповів Путіну, що втратив все, але росіяни дали йому квартиру, звати Микола Лотков. Поруч з ним його син Дмитро, невістка Катерина та друг родини Олексій Бондаренко.

  У повідомленні йдеться, що  Дмитро та Катерина під час бомбардувань займались мародерством.

Візит Путіна в Маріуполь. ЗМІ з'ясували імена людей, які його зустрічали  - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, з чим пов'язана поява Путіна в Криму та Маріуполі. Російський диктатор Володимир Путін, ордер на арешт якого видав Міжнародний кримінальний суд (МКС), відвідав 18 березня окупований росіянами Крим і зруйнований ними Маріуполь, який "відновлюється". Народний депутат Верховної Ради України ІХ скликання, уродженець Маріуполя, екс-директор з регіонального розвитку ПрАТ "Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча" Сергій Магера міркує так. На думку нардепа, якщо Путін, справді, був у цьому місті, що користується стражданням, користь від цього – нуль.Політолог, політичний консультант Володимир Фесенко впевнений, що не варто шукати якогось особливого політичного значення у путінських візитах до Криму та Маріуполя. Саме для цього, зазначає Володимир Фесенко, і зганьбили сюжет про поїздку Путіна до Маріуполя. У зв'язку з цим, продовжує експерт, виникає вже традиційне питання: а чи Путін був там? Чи не виступив (не вперше) у цій ролі "двійник"? Загалом, резюмує політолог, йдеться про чергову пропагандистську виставу для легковірного російського "піпла".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини