Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський назвав найгарячіший напрямок на фронті: що на Харківщині
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав найгарячіший напрямок на фронті: що на Харківщині

Окупанти намагаються просуватися на Покровському напрямі

27 травня 2024, 08:28
Поділіться публікацією:

Найбільш гарячий напрямок у неділю – Покровський, проте на півночі Харківщини російські війська не залишають спроб атакувати, намагаючись просунутися в глиб області. Як передає портал "Коментарі", про це у своєму традиційному вечірньому зверненні до українців заявив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський назвав найгарячіший напрямок на фронті: що на Харківщині

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

"Сьогодні говорив із генералом Сирським (Ред. – Олександром Сирським головнокомандувачем ЗСУ). За цей день найбільш гарячий напрямок – Покровський на Донеччині. Але й на Харківщині, зокрема у районах Вовчанська та Липців, окупант не залишає спроб атакувати", – розповів президент.

Лідер українців зазначив, що українські підрозділи роблять величезну справу – стримують цей російський тиск та знову доводять, що російські божевільні можуть планувати різне проти України, але стійкість українців, сміливість наших воїнів справді вирішує все на цій війні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — про що свідчить посилення загроз з боку РФ: чи чекати адекватнішої реакції Заходу.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Інститут вивчення війни (ISW) встановив три локації на території РФ, де концентруються окупанти. Експерти вважають кількість існуючого контингенту обмеженою, проте навіть така чисельність у разі початку наступальних дій може змусити Україну перекинути та розтягнути війська вздовж державного кордону.                                                                                                         

Раніше "Коментарі" інформували — Володимир Зеленський вперше розповів про втрати на Харківщині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини