Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський вперше розповів про втрати на Харківщині
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський вперше розповів про втрати на Харківщині

Президент заявив, що на півночі Харківської області втрати становлять 8 росіян до 1 українця

25 травня 2024, 13:57
Поділіться публікацією:

Наступ російських окупаційних військ на півночі Харківської області почався трохи більше двох тижнів тому. Втрати у цьому напрямі становлять 8 росіян до 1 українця. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю центральноазіатським ЗМІ заявив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський вперше розповів про втрати на Харківщині

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

Глава української держави наголосив. Судячи з того, що відбувається на фронті і, зокрема, у Харківській області, можна з упевненістю сказати, що російському диктатору Володимиру Путіну начхати на людські життя і хто якою мовою говорить. Зокрема йому байдужі росіяни як цивільні, так і військові.

"Їхній прорив у напрямку Харкова, який стався трохи більше двох тижнів тому, закінчився військовими жертвами 1-8, один українець на вісім росіян", — сказав Володимир Зеленський.

За словами президента, він постійно одержує статистику з фронту і навіть за тиждень до наступу на Харківську область було близько 2-3 тисяч жертв серед окупантів щодня.

"Дві-три тисячі сімей втратили своїх дітей. Та йому абсолютно начхати. Путін у цей час у лазні знаходиться, або де він там – у СПА, який нам показували не раз? Він у цей час займається зовсім іншим. Але ручки він свої маленькі не відмиє, звісно, від усього цього кровопролиття", — зазначив глава держави.

Зазначимо, що раніше під час свого традиційного вечірнього відеозвернення 24 травня президент України Володимир Зеленський заявив, що українським захисникам вдалося взяти під бойовий контроль територію прикордоння, куди зайшли російські окупанти. Йдеться про Харківську область.

"Наразі нашим воїнам вдалося взяти під бойовий контроль територію прикордоння, куди зайшли російські окупанти", — заявив президент.

Читайте також на порталі "Коментарі" — бої у центрі Вовчанська: до бою вступила еліта українського десанту зі зброєю США.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини