Головна Новини Суспільство Війна з Росією Збільшилася кількість загиблих та поранених внаслідок удару по Полтаві
commentss НОВИНИ Всі новини

Збільшилася кількість загиблих та поранених внаслідок удару по Полтаві

Під завалами може бути ще до п'яти осіб, повідомили рятувальники

4 вересня 2024, 11:47 comments1114
Поділіться публікацією:

Число загиблих та поранених внаслідок російського удару по навчальному закладу у Полтаві зросло. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомила Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

Збільшилася кількість загиблих та поранених внаслідок удару по Полтаві

Удар по Полтаві. Фото: із відкритих джерел

За інформацією рятувальників, станом на ранок середи, 4 вересня, відомо про 53 загиблих. Окрім цього, постраждали 298 людей.

Врятовано 25 людей, з них 11 деблоковано з-під завалів. За уточненими даними, під завалами може бути ще до п'яти осіб, заявили в ДСНС.

Роботи з ліквідації наслідків ворожої атаки продовжуються.

Зазначимо, 3 вересня росіяни вдарили двома ракетами, попередньо "Іскандер-М", по навчальному та медичному закладам у Полтаві. Президент Володимир Зеленський повідомив, що через удар було частково зруйновано одну із будівель Інституту зв'язку.

Читайте також на порталі "Коментарі" — дві російські балістичні ракети потрапили у військовий інститут та госпіталь у Полтаві, вбивши 51 та поранивши 271 особу. Ця атака продемонструвала нестачу систем протиповітряної оборони, що робить Україну вразливою для російських ударів, а також недоліки української армії, яка не змогла краще захистити навчальний центр. Про це пише The Wall Street Journal.

Видання зазначає, звістка про удар по інституту викликала гнів в Україні. У Сухопутних військах України заявили про проведення розслідування, чи належним чином здійснювалося управління установою в умовах постійної ракетної загрози з боку противника.

Також видання "Коментарі" повідомляло – про що свідчить російський удар по Полтаві: які висновки слід зробити із трагедії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини