Головна Новини Суспільство Війна з Росією Залужний розповів, чи буде воювати за Крим
commentss НОВИНИ Всі новини

Залужний розповів, чи буде воювати за Крим

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний відповів, чи зупинитися він на адміністративному кордоні Криму

14 липня 2023, 22:22
Поділіться публікацією:

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний в інтерв'ю The Washington Post розповів, чи зупиняться ЗСУ на адміністративному кордоні Криму. Про це повідомляють "Коментарі".

Залужний розповів, чи буде воювати за Крим

Валерій Залужний

Головком ЗСУ Валерій Залужний, як стверджують журналісти, пообіцяв повернути Крим, навіть якщо західні союзники будуть проти.

"Як тільки у мене будуть засоби, я щось зроблю. Мені начхати — мене ніхто не зупинить", — цитують головкома в інтерв'ю Washington Post.

Крім того, Залужний, як і раніше, з повагою відгукується про керівника Генштабу РФ Валерія Герасимова, книги якого прочитав.

"Він ворог — ворог дуже розумний", — каже Залужний.

"Розумний, а тому хитрий. Він все ще сильний. Тому ви повинні поважати його та шукати способи його вбити. Тому що це єдиний спосіб перемогти", — додає він.

Нагадаємо, що американські ЗМІ, з посиланням на свої джерела, заявили про таємний візит глави ЦРУ до Києва, де йому нібито представили український план. Нібито, згідно з ним планується, що після успішного проведення контрнаступу, ВСУ вийде на адміністративний кордон Криму до початку осені. Після переміщення на адміністративний кордон Криму артилерійського та ракетного озброєння півострів виконуватиме роль "заручника" і Україна запропонує Росії переговори. При цьому Україна нібито висловила готовність відмовитись від ведення бойових дій на півострові.

Володимир Зеленський, коментуючи цю інформацію ЗМІ, не заперечував факт спілкування з головою ЦРУ.

А в Росії також підтвердили, що спілкувалися з Вільямом Бернсом про майбутнє України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини