Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський прокоментував його розмову з директором ЦРУ, де обговорювалась тема перемир'я з РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський прокоментував його розмову з директором ЦРУ, де обговорювалась тема перемир'я з РФ

Володимир Зеленський заявив, що його розмови з головою ЦРУ мають залишатися прихованими від громадськості

3 липня 2023, 16:37 comments2788
Поділіться публікацією:

Теми та зміст розмов глави української держави Володимира Зеленського з директором ЦРУ Вільямом Бернсом не повинні оприлюднюватись і обговорюватися громадськістю. Як передає портал "Коментарі", таку думку в широкому інтерв'ю "CNN" висловив Володимир Зеленський, відповідаючи на запитання щодо такої розмови та її змісту.

Зеленський прокоментував його розмову з директором ЦРУ, де обговорювалась тема перемир'я з РФ

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Моє спілкування з керівником ЦРУ завжди має бути за кадром. Ми обговорюємо важливі речі – що потрібно Україні і як Україна готова діяти", — заявив президент.

При цьому він не приховує, що був вражений після того, як у ЗМІ почалося активне обговорення його переговорів із директором ЦРУ.

За словами Зеленського, Київ постійного перебуває на прямому зв'язку із Вашингтоном, а українські спецслужби постійно на прямому зв'язку із ЦРУ.

Володимир Зеленський також повідомив, що він не має причин щось приховувати чи не домовляти ЦРУ. Саме тому керівництво ЦРУ добре обізнане про те, що відбувається в Україні, зокрема, що відбувається на фронті.

Зазначимо, видання The Washington Post, посилаючись на інформацію, нібито отриману після таємного червневого візиту глави ЦРУ Вільяма Бернса до Києва, першим повідомило, що після настання, закріпившись на певних позиціях, Україна може запропонувати Росії перемир'я. Як оцінюєте це повідомлення? Про що воно говорить? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — мир в обмін на Крим: Володимир Зеленський дав відповідь – чи можливе завершення війни, без заходу ЗСУ на півострів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини