Головна Новини Суспільство події ЗМІ дізналися про підсумки візиту директора ЦРУ до Києва – який план в України до осені
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ дізналися про підсумки візиту директора ЦРУ до Києва – який план в України до осені

В приватному порядку військові чиновники у Києві висловлюють упевненість, що Україні до осені вдасться повернути собі значну територію.

1 липня 2023, 09:15
Поділіться публікацією:

Директор ЦРУ Вільям Бернс у червні, у перші дні початку контрнаступу ЗСУ, таємно приїжджав до України. В Офісі Зеленського йому представили план, який передбачає початок мирних переговорів із Росією до кінця року. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише "The Washington Post", з посиланням на джерела.

ЗМІ дізналися про підсумки візиту директора ЦРУ до Києва – який план в України до осені

Директор ЦРУ Вільям Бернс. Фото з відкритих джерел

ЗМІ, посилаючись на одне з достовірних джерел, заявляє, що метою візиту було "підтвердити готовність" адміністрації Байдена і надалі надавати розвіддані, щоб допомогти Україні захистити себе.

За даними видання, приватно військові чиновники в Києві висловлюють впевненість, що Україні до осені вдасться повернути собі значну територію; перемістити артилерію та ракетні комплекси до кордону контрольованого Росією Криму; просунутися далі на схід України, а потім розпочати переговори з Москвою.

"Росія піде на переговори лише якщо відчує загрозу", — заявив високопоставлений український чиновник.

В ідеальному сценарії для Києва ЗСУ отримають важелі впливу на РФ, розмістивши війська та потужне озброєння на кордоні з Кримом. Окупований острів у разі фактично виконуватиме роль " заручника " .

Повідомляється, що Київ буде готовий відмовитися від ведення бойових дій у Криму, але натомість вимагатиме, щоб Росія ухвалила будь-які гарантії безпеки, які Україна може отримати від Заходу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна під наступальні дії ЗСУ, що розгортаються, попрощалася з першим місяцем чергового військового літа. Експерти поділилися із виданням "Коментарі" прогнозами на липень – військовими, внутрішньополітичними, зовнішньополітичними, соціально-економічними.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини