Головна Новини Суспільство Війна з Росією Залужний озвучив позицію - чи варто продовжувати утримувати Бахмут
commentss НОВИНИ Всі новини

Залужний озвучив позицію - чи варто продовжувати утримувати Бахмут

Валерій Залужний назвав утримання Бахмута ключем до стійкості оборони всього фронту

14 березня 2023, 18:00 comments3235
Поділіться публікацією:

Операція з утримання Бахмута має значення для стримування ворога, оскільки є ключем до стійкості оборони всього фронту. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram-канал головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Залужний озвучив позицію - чи варто продовжувати утримувати Бахмут

Валерій Залужний. Фото: з відкритих джерел

"Поважаю фортецю, хоробрість та непохитність наших воїнів у Бахмуті. Оборонна операція на цьому напрямі має надважливе стратегічне значення для стримування ворога", — зазначив головнокомандувач ЗСУ.

Як пояснив Валерій Залужний, операція щодо утримання Бахмута є ключовою у стійкості оборони всього фронту.

"Дякую кожному захиснику та захисниці, хто дає гідну відсіч окупантам і наближає перемогу України", — додав головнокомандувач.

Варто зазначити, що сьогодні президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача. Було ухвалено рішення про подальший утримання та захист міста Бахмута.

Читайте також на порталі "Коментарі" – битва за Бахмут стала одним із епохальних епізодів битви за Донбас. Землю в районі міста буквально посипано трупами російських військових, яких командування відправляє на так звані "м'ясні" штурми. Про що говорить це протистояння, що йде так довго, всупереч найсміливішим прогнозам і порадам західних експертів? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у британській розвідці розповіли, хто сьогодні контролює Бахмут і де проходить лінія фронту.

Раніше "Коментарі" писали – чому народи РФ йдуть на забій за путінські амбіції – що стало чи стане переломним моментом у війні. Експерти під час ексклюзивного інтерв'ю нашому порталу детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/CinCAFU/412
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

виктор

15 березня 2023, 02:58

потому что ваши офицерики трахаются с кем попало.вся рф знает.


Новини