Головна Новини Суспільство Війна з Росією Залужний назвав єдиний вихід, інакше буде затяжна війна
commentss НОВИНИ Всі новини

Залужний назвав єдиний вихід, інакше буде затяжна війна

Валерій Залужний упевнений, що Україні потрібен унікальний винахід, інакше буде затяжна війна

2 листопада 2023, 10:04 comments29400
Поділіться публікацією:

Без поєднання нових технологій для перемоги над російською армією Україні загрожує затяжна окопна, позиційна війна, яка може виснажити українську державу. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву Головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний зробив в інтерв'ю "The Economist".

Залужний назвав єдиний вихід, інакше буде затяжна війна

Валерій Залужний. Фото: з відкритих джерел

"Простий факт полягає в тому, що ми бачимо все, що робить ворог, а він бачить усе, що робимо ми. Для того, щоб вийти з цього глухого кута, нам потрібно щось нове, на кшталт пороху, який винайшли китайці і яким ми досі вбиваємо одне одного", – зазначив Валерій Залужний.

Він наголосив, цього разу вирішальним фактором буде не один новий винахід, а поєднання всіх технічних рішень, які вже активно застосовуються.

Валерій Залужний закликає до інновацій у сфері безпілотників, радіоелектронної боротьби, протиартилерійських засобів та обладнання для розмінування, включаючи нові роботизовані рішення.

Генерал упевнений, що сила, закладена в нових технологіях, може надати вирішальне значення в цій війні та визначити переможцям у запеклій сутичці.

Зазначимо, у цьому ж інтерв'ю Валерій Залужний заявив, що Україна має зважитися на масштабування мобілізації, розширивши категорію громадян, які можуть бути призвані на навчання чи мобілізацію.

Також головком ВСУ заявив, що війна з Росією зайшла в глухий кут і для її виходу потрібен великий технологічний прорив, а це малоймовірно.

Читайте також на порталі "Коментарі" — початок нового місяця — традиційний час для прогнозів. Видання "Коментарі" вже опитало експертів, що буде з гривнею, а також щодо викликів, з якими, швидше за все, зіткнеться Україна в останній місяць осені. Продовжуємо тему – із військовим, економічним, зовнішньополітичним ухилом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ярослав

2 листопада 2023, 13:36

Коли американці і НАТО йшли в наступ без авіації ?

Ярослав

2 листопада 2023, 13:35

Коли американці і НАТО йшли в наступ без авіації ?

Ігор

2 листопада 2023, 10:47

Нове бачення? Ви розмовляти без російської лайки не здатні досі гривню рублем називаєте. Ви вже народжуєтесь совковим мотлохом. Що нікчемні не здатні не знаєте що робити? Дайте волю людям. Скасуйте податковий кодекс, викиньте на смітник фінаншиста Гетьманцева, всю раду і всіх держеморд накладаючих штрафи. Вони не здатні розвивати і мотивувати, вони тільки порядок наводять серед тих хто замислюється щось нове пропонувати. Люди самі знайдуть рішення, аби ви не чіплялися за своє комфортне за рахунок них існування.


Новини