Головна Новини Суспільство Війна з Росією Залишилось кілька кілометрів: Гайдай заінтригував визволенням чергового міста на Луганщині
commentss НОВИНИ Всі новини

Залишилось кілька кілометрів: Гайдай заінтригував визволенням чергового міста на Луганщині

ЗСУ продовжують наступ у Луганській області

20 грудня 2022, 12:50
Поділіться публікацією:

Голова Луганської ОВ Сергій Гайдай повідомив, що російські окупанти безрезультатно контратакують на напрямі Сватово-Кременна, а українським військовим залишилося кілька кілометрів до Кремінної. Як передає видання "Коментарі", про це Сергій Гайдай написав у себе у Facebook.

Залишилось кілька кілометрів: Гайдай заінтригував визволенням чергового міста на Луганщині

Сергій Гайдай. Фото: з відкритих джерел

"До Кремінної нам залишилося кілька кілометрів, але поступ йде повільно через щільну замінованість території. Нашим Силам оборони вдалося стабілізувати ситуацію в Білогорівці. Упевнено тримаємо позиції", — написав Гайдай.

За словами голови Луганської області, на окупованих територіях у містах Луганщини люди замерзають, доводиться йти на крайні заходи – багатоповерхівки опалювати, рубаючи дерева на вулицях та власними меблями.

Читайте також на порталі "Коментарі" – встановлено історичний рекорд постачання газу "Газпромом": про яку країну йдеться.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у традиційному вечірньому зверненні 19 грудня президент України Володимир Зеленський серед іншого зазначив, що РФ втратила в цій війні вже майже сто тисяч своїх людей. При цьому Кремль не може сказати, заради чого, не здатний визнати своїх помилок і боїться реальності. Тим часом сьогодні, 20 грудня, виповнюється 300 днів з початку широкомасштабного вторгнення Росії в Україну. Як оцінюєте підсумки цих трьох сотень днів протистояння ? Які перспективи завершення війни у 2023 році? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.

Раніше "Коментарі" писали — підсумки зустрічі Путіна та Лукашенка: якою може бути подальша участь Білорусі у війні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Г -н Сабадо Бернандо Лингат

20 грудня 2022, 13:36

Доступное кредитное предложение Я частный кредитор с процентной ставкой 2%, с годовым сроком погашения в год в год в течение 5 или более лет, а также частным инвестором, ищет проекты или бизнес, чтобы инвестировать в добросовестность, Проекты стоимостью от 100 000 до 200 миллионов долларов США в Америке рассматриваются. Сумма ссуды от 5000 долл. США до 100 миллионов долларов США рассматривается. Мы финансируем стартапы, а также предоставляем следующее Коммерческие кредиты. Личные кредиты. Деловые кредиты. Инвестиционный кредит. Развитие кредитов. Строительные кредиты Подробная информация по запросу. Электронная почта: [email protected] Г -н Сабадо Бернандо Лингат


Новини