Головна Новини Суспільство Війна з Росією Захисники України підняли український прапор на лівому березі Херсонщини: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Захисники України підняли український прапор на лівому березі Херсонщини: подробиці

Бійці ЗСУ підняли український прапор поблизу Олешок на Херсонщині

29 серпня 2023, 17:15 comments3826
Поділіться публікацією:

Український прапор підняли воїни ЗСУ на лівому березі Дніпра на Херсонщині – над дачами на території, яка зараз є "сірою зоною". Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє херсонське видання "Міст".

Захисники України підняли український прапор на лівому березі Херсонщини: подробиці

Карта. Фото: із відкритих джерел

На одній із будівель на територія садового кооперативу "Шляховик" військові помітили флагшток з українським тризубцем та вирішили підняти на ньому прапор.

Прапор під гімн України підняли військовослужбовці Андрій та Іван. Воїни хотіли "дати зрозуміти російським окупантам, що ті вторглися на українську землю, яка, зрештою, буде звільнена від загарбників".

Варто зазначити, дачі, над будинками яких замайорів прапор України, розташовані між Антонівкою та Олешками.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російські окупаційні війська відступають через прорив українськими захисниками їхньої лінії оборони на Запорізькому напрямку. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів речник Сил оборони півдня Наталія Гуменюк.

Також видання "Коментарі" повідомляло – незважаючи на те, що Генштаб і Міноборони досить стисло повідомляє про просування українських захисників на південному напрямку, щоб не давати відомості противнику, можна припустити, що ЗСУ все ж таки мають хороші успіхи на цьому напрямку фронту. Які є новини із Херсонської та Запорізької областей? Про що вони можуть говорити? Видання "Коментарі" розбиралося у цих питаннях, вивчивши думки експертів.

Раніше "Коментарі" писали – у МЗС відреагували на скандальну заяву Папи Римського про імперську спадщину Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини