Головна Новини Суспільство Війна з Росією Західна зброя для ЗСУ вже змінює хід війни: Данилов зробив заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Західна зброя для ЗСУ вже змінює хід війни: Данилов зробив заяву

Олексій Данилов потролив Путіна

11 липня 2022, 14:45
Поділіться публікацією:

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що кількісні переваги російської армії нівелюються українською ракетно-артилерійською точністю. Як передає видання "Коментарі", про це Олексій Данілов написав у себе на Twitter.

Західна зброя для ЗСУ вже змінює хід війни: Данилов зробив заяву

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

Секретар РНБО зазначив, що навіть із тією кількістю західного озброєння, яку вже отримала Україна ЗСУ, починають переламувати хід війни. При цьому Данілов потролив російського диктатора Путіна, повторивши його недавню фразу про війну в Україні про те, що "це ми ще навіть не починали" давати відсіч окупантам з повною силою, бо постачання західного озброєння продовжується і українська армія зміцнюється.

Олексій Данілов також знайшов пояснення тому, що останнім часом було підірвано велику кількість складів із ворожими боєприпасами, ліквідовано величезну кількість окупантів, підірвано велику кількість російських військових баз. Уся причина, зазначив Данілов, у трьох речах, про які постійно говорять у Росії – у деморалізації, демілітаризації та деокупації.                                                                                                 

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна готова повернути південь: які терміни контрнаступу ЗСУ – як Путін уже почав готуватися. Про це в ексклюзивному інтерв'ю розповіли експерти.

Також видання "Коментарі" повідомляло – міністр оборони Олексій Резніков підтвердив інформацію про те, що Зеленський наказав звільнити південь України.

Раніше "Коментарі" писали — на півдні знищено чотири ворожі склади — багато загиблих окупантів: стали відомі подробиці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини