Головна Новини Суспільство Війна з Росією Захарова відреагувала на слова Шольца про те, що Росія має програти
commentss НОВИНИ Всі новини

Захарова відреагувала на слова Шольца про те, що Росія має програти

Канцлер Німеччини заявив, щоб війна в Україні закінчилась, Росія має програти. На такі слова Шольца відреагувала речниця Міністерства закордонних справ Росії.

19 січня 2023, 12:25 comments4289
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Канцлер Олаф Шольц виступаючи на Економічному форумі у Давосі підтвердив готовність підтримувати Україну. Також німецький лідер сказав, що Росія має бути зупинена та зазнати поразки. На ці слова відреагувала Марія Захарова. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram російської речниці.

Захарова відреагувала на слова Шольца про те, що Росія має програти

Речниця МЗС Росії Марія Захарова. Фото з відкритих джерел

Німецький канцлер запевнив, що його країна й надалі підтримуватиме та надсилатиме військову техніку до України для боротьби проти російської агресії. Шольц нагадав, що Німеччина на безперервній основі постачає велику кількість військової техніки до України.

"Ми продовжуватимемо підтримувати Україну стільки, скільки буде потрібно", — сказав Шольц та додав, "щоб війна закінчилася, російська агресія має зазнати поразки".

За кілька годин на такі слова відреагувала речниця російського міністерства закордонних справ Марія Захарова.

"Вроджена вада Шольца", — коротко написала Марія Захарова, натякаючи та повторюючи російську пропаганду про німців та нацистів, які хочуть знищити сучасну Росію.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що міністр закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров порівняв дії Заходу з планами Наполеона та Гітлера.

Також "Коментарі" писали про те, що Великобританія тисне на Німеччину, аби та погодилась відправити танки в Україну. На такий тиск відреагувало урядове джерело в Берліні, яке запевнило, що танки німецького виробництва поїдуть в Україну тільки за спільної згоди союзників. В той самий час Олаф Шольц назвав умову, за якої німецькі танки будуть відправлені на український фронт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини