Головна Новини Суспільство Війна з Росією Лавров порівняв дії Заходу з кроками Гітлера та Наполеона
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров порівняв дії Заходу з кроками Гітлера та Наполеона

Росія продовжує всюди бачити ворогів, особливо серед тих, хто активно допомагає Україні. Цього разу Лавров порівняв союзників України з Гітлером та Наполеоном.

18 січня 2023, 11:27
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров виступив 18 січня з довгою промовою, де вчергове повторив наративи російської пропаганди. Російський політик прирівняв допомогу Україні з діями Гітлера та Наполеона. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Лавров порівняв дії Заходу з кроками Гітлера та Наполеона

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров. Фото з відкритих джерел

Очільник МЗС Російської Федерації під час ранкової пресконференції почав критикувати Захід через військову допомогу Україні. Лавров стверджує, що США робить ті самі кроки, які раніше робив Наполеон та Гітлер для знищення російських утворень.

"Як Наполеон мобілізував Європу проти Російської Імперії, як Гітлер захопив більшість європейських країн і кинув їх проти Радянського Союзу, так і США сформували коаліцію з Європою та ведуть через Україну війну проти Росії", — говорить Сергій Лавров.

Далі міністр закордонних справ РФ продовжив свою пропагандистську промову, в якій стверджує, що Захід хоче "остаточно вирішити російське питання" та порівняв це з тим, що Гітлер робив з євреями.

Цікаво, що російська пропаганда упускає те, що саме Радянський союз на початку війни співпрацював з Гітлером та підписав пакт Молотова-Ріббентропа, згідно з яким було вирішено розділити Європу. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров був шокований зайшовши в туалет у Швеції. "Це просто не по-людськи", — вважає російський політик.

Також "Коментарі" писали про слова прем'єрки Фінляндії Санни Марін, яка розповіла, щоб врятувало Україну від нападу Володимира Путіна 24 лютого 22 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини