Головна Новини Суспільство Війна з Росією За Вінницю поплатилися: ЗСУ знищили 3 склади боєприпасів та базу окупантів на півдні (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

За Вінницю поплатилися: ЗСУ знищили 3 склади боєприпасів та базу окупантів на півдні (ВІДЕО)

Військова база окупантів знищена у Новій Каховці Херсонської області

15 липня 2022, 08:32 comments5137
Поділіться публікацією:

Українські захисники знищили протягом 14 липня ще три ворожі склади боєприпасів та одну військову базу противника на півдні. Як передає портал "Коментарі", про це у Telegram заявив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

За Вінницю поплатилися: ЗСУ знищили 3 склади боєприпасів та базу окупантів на півдні (ВІДЕО)

РСЗО HIMARS. Фото: Генштаб ЗСУ

Українська армія провела успішні атаки у Миколаївській та Херсонській області.

Так українська армія відмінувала росіянам потужну військову базу у Новій Каховці, а також позбавила росіян складів із боєприпасами у Миколаївській та Херсонській областях. Вибухи та заграва вогню можна побачити на відео , які активно розповсюджують місцеві жителі у Телеграм-каналах.

"За Вінницю! Нова Каховка. Мінус база. Снігурівський район, Миколаївщина. Мінус БК. Баштанський район, Миколаївщина. Мінус БК. Раденськ, Херсонщина. Мінус БК", — повідомив Братчук.

Місцеві жителі розповідають, що одна з ракет ЗСУ потрапила до санаторію, де якраз і розмістилися російські загарбники. Після удару почалася сильна пожежа. Вся будівля охопила сильний вогонь.

Спікер ОВА пізніше додав, що вже з початку сьогоднішньої доби накрито ворожі цілі у Снігурівці, Новій Маячці та Чорнобаївці.

"Також є інформація від місцевих у Мелітопольському районі", — написав Братчук.

У свою чергу радник голови ОП Олексій Арестович розповів, як ЗСУ почали давати "відповідь" росіянам за варварські обстріли мирних кварталів у Миколаєві, Вінниці та Харкові.

Читайте також на порталі "Коментарі" — вони мають випити цю чашу сповна: мережа підірвала запекла реакція росіян на ракетний удар по Вінниці. Більшість громадян РФ наче озвіріло після інформації про те, що у Вінниці загинуло від удару російської ракети понад два десятки українців, серед яких діти. Жодної жалю та співчуття.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в останній момент повернула: російська ракета, якою РФ вдарила по Вінниці, летіла на інше місто.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини