Головна Новини Суспільство Війна з Росією В останній момент повернула: ракета, якою РФ вдарила по Вінниці, летіла на інше місто
commentss НОВИНИ Всі новини

В останній момент повернула: ракета, якою РФ вдарила по Вінниці, летіла на інше місто

Одна з ракет, якою росіяни вдарили по Вінниці, могла прилетіти до Житомира.

14 липня 2022, 16:55 comments4399
Поділіться публікацією:

Одна з ракет, якими російські окупанти вдарили по Вінниці, тримала курс на Житомир. Про це повідомляє видання "Коментарі", із посиланням на заяву житомирського міського голови Сергія Сухомліна на сесії Житомирської міськради.

В останній момент повернула: ракета, якою РФ вдарила по Вінниці, летіла на інше місто

Ракета. ФОТО: з відкритих джерел

"Бачите, до Вінниці прилетіло. Є загиблі, серед яких – діти. А те, що ми дивилися, ракета спочатку йшла на Житомир, потім повернула та пішла до Вінниці. Ну, вони зараз так із "Калібрами" роблять", — сказав Сергій. Сухомлін.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Вінниці від ракетного удару окупантів найбільше постраждало приміщення діагностичної клініки . За попередніми даними — нікому з тих людей, які в момент удару перебували в медустанові, не вдалося врятуватися і це при тому, що ракета не потрапила до приміщення, а лише у двір. Діагностична клініка розташовувалась у Вінниці в одноповерховій будівлі.

Також видання "Коментарі" повідомляло – відразу після атаки на мирне місто в Росії пропагандистам надійшло завдання розповідати про те, що насправді рашисти не збиралися бити мирними громадянами. Так головний пропагандист Кремля Володимир Соловйов дозволив собі навіть покуражиться з того, що трапилося, поширюючи у себе в Телеграм відео з місця трагедії і заявляючи, що таким чином росіяни вразили, нібито військову частину в Гайсині Вінницької області, що є, звичайно ж, найвідвертішою брехнею. І смерті щонайменше трьох маленьких дітей цю брехню повністю спростовують.

"Коментарі" також повідомляли – рятувальники показали страшні фото наслідків удару по Вінниці та назвали нову кількість загиблих, яка продовжує зростати.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини