Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вони мають випити цю чашу сповна: мережу підірвала реакція росіян на ракетний удар по Вінниці
commentss НОВИНИ Всі новини

Вони мають випити цю чашу сповна: мережу підірвала реакція росіян на ракетний удар по Вінниці

Громадяни РФ, які не раділи обстрілу Вінниці, залишилися в меншості

14 липня 2022, 17:30 comments3753
Поділіться публікацією:

Багато хто досі вважає, що Путін і його оточення веде війну проти України, а переважна більшість росіян іншої думки, мовляв, люди просто одурманені пропагандою, вважаючи, що "народ Донбасу утискують неонацисти". Ось тільки після жахливого удару по Вінниці росіяни вкотре показали своє щире обличчя. Багато громадян РФ захоплено сприйняли ракетний удар РФ по українських громадян. Росіян не збентежило навіть те, що внаслідок цього удару загинули діти, безліч людей у тяжкому стані у лікарні.

Вони мають випити цю чашу сповна: мережу підірвала реакція росіян на ракетний удар по Вінниці

Удар по Вінниці. Фото: ДСНС

Підтвердженням ейфорії росіян є те, як вони почали коментувати новину про ракетний удар у Telegram штатної пропагандистки Кремля Маргарити Симоньян.

"Молодці! Бійте, бийте їх без жалості", — написала Надія Каледіна.

"Їм треба не фотки виставляти, а капітуляцію оголошувати та сідати за стіл переговорів", — поділилася думкою Катюша.

"Невже у когось може виникнути думка, що російська армія може вдарити по цивільних... і тим більше по пологовому будинку? Наскільки ж треба не знати і не любити свою країну, щоб допустити подібне", — запитав користувач АЛЕ.

Один коментар кращий за інший, але заради правди треба сказати, що є й адекватні коментарі росіян, але їх набагато менше.

"Загинули 20 мирних жителів. З них 3 дитини. Чому радієте???" — Запитав Andrej.

Читайте також на порталі "Коментарі" – одним із перших після ракетного удару росіян по Вінниці відреагував головний пропагандист Кремля Володимир Соловйов . Він, як це вже було раніше після попадання рашистів іншими цивільними об'єктами в Україні, заявив, що насправді Росія вразила військову частину в Гайсині Вінницької області, що є, звичайно ж, найвідвертішою брехнею. І смерті щонайменше трьох дітей цю брехню повністю спростовують.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини