Головна Новини Суспільство Війна з Росією Обіцянку дотримали: у ОП розповіли, як ЗСУ відповіли РФ за удари по Харкову, Вінниці та Миколаєву
commentss НОВИНИ Всі новини

Обіцянку дотримали: у ОП розповіли, як ЗСУ відповіли РФ за удари по Харкову, Вінниці та Миколаєву

Українські захисники як мінімум тричі сильно накрили росіян

15 липня 2022, 07:47 comments3365
Поділіться публікацією:

Українські захисники жорстоко відповіли російським загарбникам на ракетні удари по мирних містах, зокрема Харкову, Вінниці, Миколаєву. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву радника глави Офісу президента Олексія Арестовича у Faсebook.

Обіцянку дотримали: у ОП розповіли, як ЗСУ відповіли РФ за удари по Харкову, Вінниці та Миколаєву

Удар по Вінниці. Фото: ДСНС

Радник голови ОП повідомив, що було, як мінімум, "три великі накриття" з боку ЗСУ.

"Пішла робота. Є перші три великі накриття. Саме за Харків, Вінницю, Миколаїв. Але буде більше. Багато більше", — написав Арестович.

У четвер увечері були повідомлення про вибухи у Херсонській області та Миколаєві. Пізніше речник Одеської ОВА Сергій Братчук розкрив подробиці пострілів української армії. Він заявив, що ЗСУ завдали прицільних ударів по живій силі супротивника. У результаті дуже багато загиблих серед росіян. Удари були завдані місцями базування російських загарбників на тимчасово окупованих територіях.

Зазначимо, раніше Олексій Арестович попередив, що вночі ЗСУ спитають окупантів за Вінницю, Миколаїв та Харків.                                  

Читайте також на порталі "Коментарі" — вони мають випити цю чашу сповна: мережа підірвала запекла реакція росіян на ракетний удар по Вінниці. Більшість громадян РФ не збентежило навіть те, що внаслідок удару по Вінниці загинули щонайменше троє ні в чому невинних дітей. Більшість із них у мережі раділи такій атакі російської армії та вимагали капітуляції від України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в останній момент повернула: російська ракета, якою РФ вдарила по Вінниці, летіла на інше місто.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини