Головна Новини Суспільство Війна з Росією З переробкою нафти в РФ можуть виникнути великі складнощі: куди був «приліт» дрону
commentss НОВИНИ Всі новини

З переробкою нафти в РФ можуть виникнути великі складнощі: куди був «приліт» дрону

За інформацією ЗМІ, НПЗ "Лукойлу" в Росії зупинив найбільшу установку після атаки дронів.

12 березня 2024, 15:45
Поділіться публікацією:

На нафтопереробному заводі (НПЗ) "Лукойлу" в Нижегородській області РФ зупинено найбільшу первинну установку з переробки нафти. Як передає портал "Коментарі", про це пише російський "Комерсант" із посиланням на джерело на підприємстві.

З переробкою нафти в РФ можуть виникнути великі складнощі: куди був «приліт» дрону

Атака дронів у Росії. Фото з відкритих джерел

За інформацією видання, установку зупинили після пожежі через атаку безпілотника.                                   

За інформацією джерел Reuters, на НПЗ внаслідок атаки БПЛА пошкоджено установку АВТ-6, що забезпечує понад 50% виробництва НПЗ. Відомо, що завод переробляє близько 15,8 млн. тонн російської нафти на рік, або 5,8% від загального обсягу переробки.

Повідомлялося, що було знищено найголовніший елемент заводу – одну з установок переробки нафти, яка є ключовою у всіх технологічних процесах, і завод припинив роботу.                                                                                                                                                                                               

Читайте також на порталі "Коментарі" — незабаром Україна матиме в рази більше безпілотників: у Нідерландах зробили важливу заяву.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент Володимир Зеленський підписав указ, згідно з яким у структурі ЗСУ буде створено новий вид військ – Сили безпілотних систем. Як оцінюєте це рішення? Яка роль безпілотників у сучасній війні? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Раніше "Коментарі" писали – голова ГУР Міноборони України Кирило Буданов назвав мету №1 для атак українських безпілотників у РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини